Ontdek Fancom One op de Dutch Pork & Poultry Expo

Ontdek Fancom One op de Dutch Pork & Poultry Expo

Kom langs op de Pork & Poultry Expo op 15 en 16 oktober in Hardenberg! Wij presenteren met trots onze nieuwste innovatie: Fancom One. Mis deze kans niet om als een van de eersten kennis te maken met dit revolutionaire systeem. Kom langs voor een demo en ontdek wat Fancom One voor uw bedrijf kan betekenen! We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Vraag hier uw gratis ticket aan

Fancom One is Fancom's gloednieuwe slimme besturingssysteem dat agrarisch management naar een hoger niveau tilt. Dit geavanceerde systeem is niet zomaar een traditionele oplossing - het is een compleet Smart Farm Ecosysteem. Fancom One combineert slimme technologieën en procesbesturingen om superieure leefomstandigheden voor uw dieren te creëren, terwijl het u als veehouder ultieme controle en efficiëntie biedt.

Fancom-One-Optima_left.png

Wat is een Smart Farm Ecosysteem?

Een 'ecosysteem voor stallen' is een slim en geïntegreerd systeem dat gebruik maakt van de modernste technologieën om volledig automatisch de omstandigheden voor dieren in stallen te optimaliseren. Fancom One automatiseert klimaatregeling, voer- en waterdistributie, verlichting en diermonitoring met behulp van geavanceerde regeltechnieken en sensoren. Het systeem leert voortdurend van de omgeving en past zich automatisch aan om de leefomstandigheden voor uw dieren te optimaliseren en tegelijkertijd de productiviteit van uw stallen te verhogen.

Ontdek Fancom One

Gebruiksvriendelijk

Het kloppend hart van dit Smart Farm Ecosysteem is een krachtige centrale computer die al uw stalprocessen nauwkeurig en efficiënt aanstuurt. De intelligentie die we inbouwen in Fancom One mag geen belemmering zijn voor eenvoud in gebruik. Integendeel, onze producten worden slimmer en kunnen fouten voorkomen bij het stalontwerp, in de installatie en in het gebruik. Onze oplossingen zijn schaalbaar zodat we voor iedere stal, waar ook ter wereld een passende oplossing kunnen bieden. 

Erik Centen over Fancom’s nieuwste innovatie:

“Fancom One is ontworpen om mee te groeien met uw bedrijf en helpt u de uitdagingen van vandaag voor te blijven en u voor te bereiden op de toekomst. Vanuit één centraal punt heeft u totale controle over uw stallen voor topprestaties van uw dieren – nu én in de toekomst. Fancom One is het resultaat van onze ‘forward thinking’ belofte. Een belofte die we kunnen waarmaken omdat we al decennia vooroplopen in onze branche. Onze kracht zit in een heldere visie op de toekomst van de agrarische sector, een onvermoeibare drang naar innovatie, en een scherp oog voor nieuwe marktbewegingen”.

Fancom-One-Logo.png

Your farm in One touch

Fancom op VIV MEA met nieuwe fantura tunnelinlaat

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.