Maak kennis met Sofin Faiz, Fancoms nieuwe collega in Indonesië

Maak kennis met Sofin Faiz, Fancoms nieuwe collega in Indonesië

Per 1 juli 2024 is Sofin Faiz voor Fancom actief in de Indonesische markt. In zijn rol zal Faiz de commerciële activiteiten van Fancom op de Indonesische markt ondersteunen. Faiz heeft gestudeerd aan de Faculteit Dierhouderij - Jendral Soedirman Universiteit Purwokerto. Na het afronden van zijn studie heeft hij meer dan 15 jaar in de veehouderijsector gewerkt, waarbij hij verschillende functies heeft bekleed bij bedrijven die betrokken zijn bij diergezondheid, de diervoederindustrie, genetica en leveranciers van apparatuur. Hij wil deze ervaringen nu gebruiken om de Indonesische markt voor Fancom te ontwikkelen.

Sofin Faiz - Fancom Indonesia

Sofin Faiz over zijn nieuwe rol: "Indonesië is een grote markt voor de pluimvee-industrie, gedreven door de grote bevolking van ongeveer 300 miljoen mensen. Pluimvee is een belangrijke markt, maar andere sectoren, zoals varkens en herkauwers, groeien ook sterk. Op dit moment ligt de eiwitinname van de meeste mensen onder de aanbevolen norm, wat een kans biedt om de veehouderij vooruit te helpen, met name door effectieve en passende huisvestingssystemen.

Met behulp van mijn ervaring, kennis en netwerk, evenals de steun van het Fancom team, heb ik er alle vertrouwen in dat binnen 3-5 jaar onze aanwezigheid op de markt en onze naamsbekendheid in Indonesië aanzienlijk zullen toenemen. Ik streef ernaar dat Fancom een grotere omzet en winst zal behalen en een betrouwbare partner wordt voor alle varkens- en pluimveehouders in Indonesië."

We zijn erg blij dat Sofin Faiz het Fancom-team komt versterken en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.