Fantura plafondinlaten voor Martinsdale Colony

Fantura plafondinlaten voor Martinsdale Colony

Bij de Martinsdale Colony in Montana wordt een gloednieuwe varkensstal gebouwd, waarbij de meest geavanceerde veehouderijtechnologieën worden ingezet. Dit project wordt gerealiseerd door onze Amerikaanse distributeur, AG-Plus Farm and Ranch Supply, en is volledig uitgerust met Fancom ventilatie- en voersystemen. Onlangs hebben onze Technical Service Engineers de locatie bezocht om te helpen bij de opstartfase van het project. Ons team zet zich in om uitgebreide ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat de stal efficiënt functioneert en voldoet aan de hoogste normen voor dierenwelzijn en productiviteit.

De stal wordt voorzien van Fantura plafondinlaten van Fancom voor de toevoer van verse lucht. Deze inlaten zijn ideaal voor de uitdagende winterse omstandigheden in Montana. Dankzij hun robuuste ontwerp en geavanceerde technologie leveren de Fantura inlaten het hele jaar door een constante luchtstroom en zorgen ze voor comfort voor de dieren. De innovatieve Fantura jetstreamtechnologie, speciaal ontworpen voor minimum ventilatie, creëert bij lagere temperaturen een gerichte luchtstroom, waardoor koude luchtval op de dieren wordt voorkomen.

Wij kijken uit naar de positieve impact die deze ultramoderne stal zal hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten. Swineweb.com, een online platform gewijd aan de varkensindustrie, heeft een artikel gepubliceerd over dit innovatieve project.

Montana pig barn01.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.