Belangrijke upgrade voor eYeGrow gewichtsmonitor

Belangrijke upgrade voor eYeGrow gewichtsmonitor

Er is een belangrijke upgrade beschikbaar voor de eYeGrow gewichtsmonitor voor vleesvarkens, die nu verbeterde weegresultaten levert en breder inzetbaar is.

eYegrow - zwart.png

Nauwkeurige metingen

De Fancom eYeGrow is een geavanceerd 3D-camerasysteem dat automatisch het gewicht van uw vleesvarkens vastlegt en zo een helder overzicht geeft van de groei van een groep. De camera boven het hok maakt continu opnamen, waarmee de computer het gewicht van de varkens berekent. Met het nieuwe weegalgoritme bereikt het systeem een nauwkeurigheid tot 98% bij vleesvarkens van 25 – 130 kg. Door de hoge nauwkeurigheid van gewichtsbepaling en het grote aantal wegingen toont het systeem naast de dagelijkse groei ook een prognose van de groei in de komende 7 dagen. Deze gedetailleerde informatie helpt bij het optimaliseren van de voerstrategie.

Eenvoudig systeem

De eYeGrow vereist geen vloeroppervlak en vergt vrijwel geen onderhoud. De installatie van eYeGrow is zeer eenvoudig, waardoor het systeem geschikt is voor zowel nieuwe als bestaande stallen. 

Cloud-integratie

De meetgegevens van de eYeGrow worden opgeslagen in de cloud, waardoor u altijd toegang heeft tot belangrijke informatie zoals gemiddeld gewicht, dagelijkse groei, uniformiteit en het aantal metingen. Deze gegevens kunnen geïntegreerd worden met andere bedrijfsmanagementsystemen, waardoor u meer inzicht krijgt in bijvoorbeeld de voerconversie, een belangrijke indicator voor de winstgevendheid van uw bedrijf.

Lees meer over de werking van de eYeGrow

Stressvrije oplossing

Varkenshouders hebben behoefte aan een eenvoudige, nauwkeurige weegmethode die minimale menselijke inspanning vereist en geen stress voor de varkens veroorzaakt. Met de vernieuwde Fancom eYeGrow kunnen ze de groei van hun dieren nauwkeurig volgen, voerkosten besparen en hun slachtplanning verbeteren. Dit resulteert in een hogere opbrengst en verbeterde winstgevendheid.

Fancom op VIV MEA met nieuwe fantura tunnelinlaat

Ontdek nu de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Neem nu contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.