Annelies Verberne nieuwe Director Finance & IT

Annelies Verberne nieuwe Director Finance & IT

Op 19 augustus is Annelies Verberne-Van den Munckhof begonnen als Director Finance & IT bij Fancom! Annelies brengt een indrukwekkende internationale achtergrond met zich mee. Na haar diploma als Register Accountant aan Avans Hogeschool in Breda, heeft ze zich verder gespecialiseerd met een opleiding tot Chartered Management Accountant aan Leicester University en een MBA in Financial Management aan de prestigieuze London School of Business and Finance.

Brug bouwen tussen Finance en IT

Tijdens haar internationale carrière heeft Annelies diverse financiële functies bekleed, waarbij ze telkens een sterke brug sloeg tussen finance en IT. Haar meest recente rol als Sr Manager Technology bij Herbalife is daar een perfect voorbeeld van: ze leidde een team dat met behulp van data-analyse en business intelligence de wereldwijde interne afdelingen van cruciale informatie voorzag, zodat strategische bedrijfsbeslissingen met vertrouwen genomen konden worden. Haar diepgaande kennis en ervaring op het snijvlak van finance, data en IT maken haar de ideale persoon om bij Fancom deze nieuwe uitdaging aan te gaan als Director Finance & IT. We kijken vol vertrouwen uit naar de impact die ze hier zal maken!

Annelies over haar nieuwe functie

“Fancom creëert waarde door te staan voor superieure omstandingheden in de stallen en champignonkwekerijen. Met het wereldwijde bereik en ‘forward thinking’ is Fancom goed gepositioneerd om automatiseringsoplossingen door te voeren waardoor volledige controle over de processen in de ruimtes kan worden verkregen. Ik kijk ernaar uit mijn kennis en expertise in te zetten en me bij het team aan te sluiten om impact te creëren en plannen voor de toekomst te realiseren.”

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.